Nakon tri uspješne godine, Streetball u Bihaću polako ali sigurno prelazi u tradiciju koja se pozicionira u kalendaru sportskih dešavanja u Bihaću, a kalendar je ionako nažalost siromašan.

Grupa mladih entuzijasta je vjerovala u uspjeh ovog projekta, a zainteresiranost mladih za popularni basket je svake godine sve veća.

“Streetball Bihać 2016” će se održati 14.08.2016.godine sa početkom u 17,00 sati na gradskom igralištu “Bigram”. Ono što je tužno je da se na popularnom “Bigramu” basket igra od “streetballa” do “streetballa”, a mlade treba svim silama dovući na sportska igrališta.

Portal USN.ba će i ove godine biti medijski pokrovitelj “Streetball Bihać” a organizatorima i učesnicima želimo puno sreće, u nadi da će ove godine broj učesnika premašiti sve rekorde. Po najavama organizatora, rekordi su  premašeni već sad, 15 dana prije takmičenja.

I ove godine turnir će se održati u dvije kategorij:
SENIORI – (od 16.godina) – kotizacija 40,00 KM po ekipi
JUNIORI – (do 16.godina) – kotizacija 20,00 KM po ekipi


UKUPNI NAGRADNI FOND TURNIRA: 1.000,00 KM za seniore, juniroske ekipe medalje i pehar za 1.mjesto

Bit će tu i raznih dodatnih takmičenja kao takmičenje u tricama i sl., za koje će organizator također obezbijediti adekvatne nagrade kao i svake godine.

strret
KOMENTARI:
Loading...