Selektori muške i ženske juniorske, ženske kadetske i muške pionirske odbojkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine objavili su šire spiskove odbojkaša-ica za predstojeća takmičenja u organizaciji Balkanske odbojkaške asocijacije. Nihad Bešlija, selektor muške pionirske odbojkaške reprezentacije BiH na širi spisak je stavio 15 odbojkaša na kojeme se našao i član OK “Bužim” Amin Ćatić.

“Večeras počinjmo sa pripremama i radit ćemo narednih mjesec dana do 27.07. kada je zakazano okupljanje reprezenatcije. Želimo da Amin dođe u odličnoj formi na okupljanje i da se pokaže u šo boljem svjetlu. Ovo je najbolji pokazatelj da se trud i zalaganje isplati” kazao je trener kadetske ekipe OK „Bužim“ Sulejman Mulalić.

“Ovo nije samo moj uspjeh nego i mojih kolega i trenera. Kada mi je trener Mulalić javio nisam mogao vjerovati, tek kada sam vidio spisak onda su mi proradile posebne emocije. Želim da se zahvalim svom prvom treneru Edinu Mulaliću koji me je naučio prve odbojkaške korake i Sulejmanu koji je nastavio taj rad. Trudit ću se da nas predstavim u što boljem svjetlu i da opravdam ukazano povjerenje” kazao nam je Amin

Spisak:

Br. Ime i prezime Pozicija Klub
1 Ivan Barić Tehničar OK „Ilijaš“ Ilijaš
2 Boris Savić Tehničar OK „Libero“ Bijeljina
3 Amin Ćatić Tehničar OK „Bužim“ Bužim
4 Milenko Kozić Tehničar OK „Ljubinje“ Ljubinje
5 Aleksa Mandić Korektor MOK „Jedinstvo“ Brčko
6 Faris Hujuć Korektor OK „Mladost“ Petrovac
7 Filip Lečić Primač OK „Ljubinje“ Ljubinje
8 Adin Kadrić Primač OK „Ilijaš“ Ilijaš
9 Adin Fazlić Primač OK „Kakanj 78“ Kakanj
10 Bojan Gluhović Srednji bloker OK „Jahorina“ Pale
11 Dejan Đurić Srednji bloker MOK „Jedinstvo“ Brčko
12 Marko Gusić Srednji bloker OK „Libero“ Bijeljina
13 Pavle Gordić Srednji bloker OK „Ljubinje“ Ljubinje
14 Marko Karamanović Srednji bloker OK „Modriča-Optima“ Modriča
15 Tomo Ilić Libero OK „Napredak“ Odžak
16 Ilija Krunić Libero OK „Ljubinje“ Ljubinje

Muška pionirska reprezentacija BiH će učestvovati na BVA prvenstvu u Ivanjici/Srbija koje će se odigrati u periodu od 03. do 07. avgusta 2016. godine.

Puno sreće i uspjeha želimo našem odbojkašu Aminu, i iskrene čestitkte OK “Bužim” na odličnim rezultatima koje su ostvarili, a kojima su skrenuli pažnju na sebe i svoje igrače.

KOMENTARI:
Loading...