U ponedjeljak 01.08.2016 održat će se treći po redu festival narodne muzike “Fa-fest” Brekovica. Festival će okupiti oko 30 pjevača, što u takmičarskom i revijalnom dijelu. Revijalni dio će ponuditi velika estradna imena, među kojima je legenda narodne muzike, Kemal Malovčić, miljenik krajiške publike.

Sve ovo će se održati u Brekovici, ljetnoj bašti motela “Una” s početkom od 20:00. Vođeni iskustvom iz ranijih godina, organizacija na čelu sa Safetom Omeradžićem – Murajicom, dovedena je do visokog nivoa tako da će gledatelji moći uživati u cjelovečernjem programu.- Za sve moje prijatelje ili koje bar smatram prijateljima, upućujem poziv na 3. po redu festival narodne muzike “Fa-Fest” Brekovica koji će se održati 1. augusta u ponedjeljak od 20:00 na platou ljetne bašta motela “Una” u Brekovici.

Poziv upućujem svima jer smatram da smo itekako zaslužili kao MZ Brekovica da nas posjetite i da podržite ovaj događaj koji će ostati trajan.

Ne ističem sebe u prvi plan ali smatram kao čovjek da sam zaslužio da me podrže svi oni s kojima sam imao saradnju i svi oni koji su mi davali krila kroz sve sto smo skupa prolazili.

Vjerujem u one prave iskrene prijatelje, ako ništa da će barem razmijeniti na svojim profilima ovaj tekst kako bi što više ljudi saznalo za naš festival”, kazao je prvi čovjek organizacije, Safet Omeradžić – Murajica.

BUJRUM U PONEDJELJAK – Fa-fest Brekovica.

KOMENTARI:
Loading...