3.8 C
Bosanska Krupa
Ponedjeljak, 17 Januara, 2022

Bišćanin Edin iz Braka na prvu otkrio da više nije sa Sanelom: “Naša priča je završila”

EDIN BEŠIĆ zaprosio je Sanelu u Braku na prvu. Nakon što su se ugasile kamere, otišli su zajedno u Bihać, gdje je Sanela provela dva tjedna, ali se naposljetku vratila u Zagreb

No njihova ljubav nije potrajala. Edin je za RTL.hr otkrio da su bili u vezi otprilike pola godine i živjeli su skupa u Bihaću, no rekao je da više nisu zajedno. 

 

“Nismo više zajedno. Iskreno, nije mi žao, stvarno sam se potrudio maksimalno oko svega i više nego što je trebalo u tako kratkom periodu i bio tolerantan, što se i vidjelo u emisiji, a i poslije, ali kad nešto ne ide – onda ne ide, bolje okončati na vrijeme nego se zavlačiti i biti nesretan”, rekao je Edin.

“U dobrim smo odnosima, donedavno smo se znali čuti. Da budem iskren, ona se javi, ja baš i ne. Nismo se nešto posebno svađali, jednostavno smo se razišli svatko svojim putem jer je u tom trenutku tako bilo najbolje za oboje. Što se mene tiče, naša je priča definitivno završila jer ja se nikad ne vraćam natrag ni po koju cijenu, posebno nakon svega što sam prošao. Jednostavno smatram da zaslužujem više, a to od nje nisam dobio”, dodaje. 

 

Razloge prekida nije htio otkriti. 

“Razlozi nisu više ni bitni, jednostavno nije išlo i to je to”, rekao je Edin. 

 

Podsjetimo, Edin je pitao Sanelu hoće li se udati za njega, na što je ona odgovorila potvrdno kroz suze. 

“Ništa nas nije pokolebalo i kad je najteže bilo, mi smo opet opstali”, rekao je tada Edin. 

 

“Dat ću sve od sebe da ostatak života provedemo top, top, top i da to stvarno bude to”, dodala je Sanela. 

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci