U organizaciji Opal Grupe u svadbenom salonu “Opal” u Pritoci danas je svečano otvoren Sajam vjenčanja. Ovaj jedinstveni sajam organiziran je prvi put u gradu Bihaću i trajati će dva dana u vremenskom periodu od 11:00 do 21:00 sati. Sajam je svečano otvorio Smail Toromanović, Savjetnik gradonačelnik Bihaća, kazavši da je sajam dobar put da se promoviše grad Bihać i njegova ponuda, u ovom slučaju vezana za organizaciju vjenčanja.

10472741_431998446925473_2715962957424807838_n

“ Ovaj sajam je dobra prilika da se Bišćani i svi Krajišnici upoznaju sa organizacijom vjenčanja. Ono što grad Bihać podržava jeste natalitet i mlade bračne parove kroz darovanje novorođenih beba i na tome ćemo i dalje insistirati i podržavati naše mlade bračne parove “- kazao je Toromanović.

Prema riječima Dijane Lipovače, PR Opal Grupe, cilj sajma je da na jednom mjestu okupe salone vjenčanica, cvjećare, dekoratere, slastičare, fotografe, snimatelje, vizažiste, zlatare i sve ostale koji svojim uslugama ili proizvodima su vezani za takve događaje.

“Sa druge strane cilj nam je da omogućimo građanima da se na jednom mjestu informišu o detaljima organizacije vjenčanja. Na sajmu očekujemo posjetu velikog broja budućih mladenaca “- dodala je Lipovača.

KOMENTARI:
Loading...