Dana 29.03.2015 godine Biciklistički klub Cazin organizuje biciklijadu „U susret proljeću“ gdje ćemo na taj način simbolično otvoriti biciklističku sezonu u Cazinu.

P r o t o k o l :

— Termin: 29.03.2015 godine (nedjelja) ,
— Okupljanje: Kružni tok (stara gimnazija) 10:00 do 11:00 (start),
— Ruta vožnje: Kružni tok – Vatrogasni dom – Puškari – Semanići – Vrelo – Osredak (Kula) – MTB kamp,
— Kilometraža: cc 15 km u jednom pravcu,
— Aktivnosti: Vozi se MTB rekreativna ruta (80% makadam) navedenom lokacijom do MTB-kampa (Dubrava),
— Pored biciklijade, BK CAZIN organizuje i proljetnu šetnju sa polaskom u 10:00 sati sa lokacije MTB kamp (šetnja po nekoj od markiranih staza na Dubravi),
— Do MTB kampa prevoz u vlastitoj režiji ili ako se radi o većoj organizovanoj grupi (da se jave upravi kluba) BKC, obezbijedićemo prevoz na relaciji Cazin – MTB kamp sa polaskom u 9:30.
— Napomena: U slučaju kiše navedeni događaj se prolongira za neki naredni period imajući u vidu da ne remetimo kalendar događaja ostalih udruženja,
— Učešće na vlastitu odgovornost sa potrebnom adekvatnom opremom,
— U ruksaku ponijeti topliju odjeću (borova šuma),
— Roštiljada i topli napitak na cilju (MTB kamp)
— Pozivamo sve ljubitelje biciklizma i planinarenja da uzmu učešće u navedenim aktivnostima,

Izrada novih dresova

Uprava Biciklističkog kluba Cazin obavještava sve zainteresovane poslovne partnere, fizička i pravna lica da je u planu uskoro izrada novih dresova u bojama Biciklističkog kluba Cazin. Tom prilikom, nudimo poslovnu saradnju svim zaintreresovanima koji žeće da se logo njihovog preduzeća ili obrta nađe na dresovima Biciklističkog kluba Cazin, gdje se mogu obratiti na telefon 061/242-4771 (Samir Hamza Japić).

KOMENTARI:
Loading...