Lejla Rodić jedina je finalistica izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2016, koja dolazi iz Bihaća.
20 najljepših djevojaka izbora ”Miss BiH za Miss Svijeta 2016”, počele su s pripremama za predstojeći, najznačajniji državni izbor u našoj zemlji, koji će se održati 09.10.2016. godine u Sarajevu, uz direktan tv prijenos Federalne televizije i televizije Republike Srpske.

Nakon što su se okupile ispred Hotela Terme na Ilidži, i posjetile novootvoreni luksuzni smještajni kapacitet Villas & Apartments Oaza DELUXE, doputovale su u predivni hotel Marko Polo na otoku Korčula u Hrvatskoj.

Osim što se mnogo radi, nađe se vremena i za odmor. U sklopu Hotela Marko Polo najljepšim djevojkama BiH na raspolaganju su brojni sadržaji poput unutrašnjeg i zatvorenog bazena, saune, wellsess centra, teretane, sportski sadržaji i sl.

Pred dolazak na pripreme, Lejla je pozirala u novoj kolekciji Deichmann za nagradnu igru koja je u toku. Lejla Rodić, ovim putem, poziva svoje sugrađane da joj daju podršku, tako što će lajkati Facebook stranicu Modna agencija Abc Models i FB stranicu Miss BiH za Miss Svijeta, a zatim njenu fotografiju.

KOMENTARI:
Loading...