U splitskoj bolnici je dva dana nakon ranjavanja u Sinjskoj ulici preminuo Vedran Marendić (53) zvani Sarun. Policija i dalje traga za osumnjičenim za zločin.

Riječ je o Željku Melvanu (38) koji je pobjegao u srijedu navečer nakon što je izbo Marendića. Iz splitske PU mole građane za dojavu bilo kakve informacije vezano za Melvana, posebno gdje se nalazi, bez odgode na 192.

Sukob dvojice muškaraca, koji se poznaju od ranije, izbio je navodno oko nekakvog duga, što je u parkiću u središtu grada iza 20 sati u srijedu navečer eskaliralo u teški zločin. Prema izjavama svjedoka te nakon očevida, Melvan je nožem dva puta ubo Marendića.

Ozljeda bedra nije bila opasna, ali duboka ubodna rana između grudnog koša i abdomena oštetila je unutarnje organe te se pokazala smrtonosnom. Osumnjičeni je otrčao s mjesta ubistva, na kojem nije pronađeno oružje.

Melvan je poznat pravosuđu zbog kaznenih djela razbojništva i teških krađa, kriminala koji se veže uz zloupotrebu droga. Marendić je također imao problema sa zakonom, bio je osuđivan zbog droge.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...