Ponekad kad ih zagrlim razmišljam da li ih previše stiskam, jer znam koliko smo bili blizu da ih izgubimo, prisjeća se danas majka blizanaca.

Kejt i Dejvid Og bili su uplašeni kada su saznali da će njihovi blizanci morati na svijet da dođu nakon samo 26 nedjelja trudnoće.

Dok je Kejt bila u porođajnoj sali, Dejvid ju je sa nestrpljenjem čekao ispred kako bi saznao kog pola su djeca. Međutim, ubrzo je shvatio da je nešto krenulo po zlu.

Ljekar im je prišao i rekao kako je jedan blizanac kom su planirali da daju ime Džimi rođen mrtav. Kejt je u tom trenutku uzela beživotno tijelo svog blizanca i prislonila ga na svoje grudi, a očajni otac je prišao i prislonio i Kejt i bebu uz sebe.

Neko vrijeme su tako ležali, izbezumljeni od šoka, ali tada je počelo nešto da se događa. Beba, za koju su mislili da je mrtva počela je da se mrda. Odmah su dozvali babice, ali one su im samo rekle da je vrijeme da se oproste sa bebom. Međutim, mama je i dalje grlila bebu i na opšte zaprepaštenje svih u bolnici, Džimi je napokon otvorio oči i uhvatio tatin prst.

Džimi i njegova sestra Emili danas su srećni i zdravi petogodišnjaci, a ne prođe ni jedan dan da se roditelji ne sjete čuda koje je njihova porodica doživjela.

“Ponekad kad ih zagrlim razmišljam da li ih previše stiskam, jer znam koliko smo bili blizu da ih izgubimo”, prisjeća se Kejt.

KOMENTARI:
Loading...