Tridesettrogodišnja Elvira Kolompar, koja je jutros poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći u Tornjošu kod Sente, izgubila je djecu u dva požara.

Naime, u novembru 2018. godine u požaru koji je izbio u trošnoj kući u Senti stradala je osmogodišnja Emina, dok su njena dvojica braće i sestra teško povrijeđeni.

U sličnom požaru koji se desio prije 13 godina u baraci u Senti Elvira je već izgubila dvoje djece. Sredinom januara 2006. stradale su Anabela (3) i devetomjesečna Natalija.

– U noći između subote i nedjelje, nekoliko sati nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula Elvira, njena djeca izmještena su u hraniteljsku porodicu – potvrđeno je medijima.

Inače, nesretna žena nalazila se na zadnjem sjedištu automobila njemačkih registarskih tablica, kojim je upravljao Jožef Kovač (52) iz Sente.

Iz još neutvrđenog razloga, automobil je udario u saobraćajni znak, a potom u betonski stub. U vozilu se nalazio i Miodrag J. (24) iz Bogaraša kod Sente. On je zadobio lakše tjelesne povrede. Tijela nastradalih poslana su na obdukciju. Istraga je u toku.

Autor: Kurir

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...