Siniša odvukao u šumu i silovao Njemicu koja je doputovala u njegovo mjesto

3 minute čitanja

Građom krhka, doima se nježnom, a kada je odlučila potpuno sama na biciklu preći pola Europe usput noćeći u svom šatoru, onda zasigurno ova 20-godišnja djevojka iz Njemačke ima romantičarski pogled na svijet i puno vjere u ljude.

Mlada Njemica bila je idealna meta za seksualne predatore na koje putem može naići. Nažalost, takvom jednom monstrumu i višestrukom silovatelju i dobrodušnoj Njemici putevi su se ukrstili u četvrtak u mjestu Skoblić Brdo, tri kilometra od Bosiljeva.

Tragedija je bila neizbježna, trauma će je pratiti do kraja života, piše Jutarnji.

On se zove Siniša Adamić, ima 44 godine, rodom je iz Vrbovskog, a odnedavno živi u selu Varoš Bosiljevski, u posljednjoj kući zaseoka Štokani, 4,2 kilometra od mjesta zločina i samo kilometar od čvora Bosiljevo, odnosno izlaza s autoceste A-1. Polovinu svojega života proveo je po popravnim ustanovama i zatvorima, a bježeći od mračne prošlosti ili tražeći nove žrtve, s bratom se skrasio u ovom selu.

Radio je u poznatom restoranu na staroj riječkoj cesti u samome mjestu čiji su specijaliteti janjetina i odojak na ražnju, koje je on obrađivao i pekao. Kažu da je bio dobar s nožem, uvijek je barem jedan nosio sa sobom.

Mlada Njemica noć je provela u mjestu Jarče Polje pokraj motela na samoj obali Dobre.

Ljubazno je ujutro zamolila osoblje objekta da koristi njihov toalet, a onda je popila kafu. Raspremila je šator u bisage sprijeda i pozadi na biciklu i nastavila svoje putovanje.

Šumski put

Krenula je put Bosiljeva starom riječkom cestom, ali se nakon samo jednog kilometra spustila lijevo prema Vodenoj Dragi, nastojeći dalje manje prometnim i mnogo ljepšim seoskim putevima.

Pokraj nje je prošlo bijelo dostavno vozilo bosiljevačkog restorana, pa se negdje okrenulo i onda je prošlo u suprotnom smjeru, a onda još jednom tako. Ona nije znala ko je to i zašto to radi, ali je jedan mještanin prepoznao vozilo, a po njemu i vozača. Prošlo mu je kroz glavu, pa ne ide valjda u krađu janjaca, ali je sam sebi odmahnuo rukom.

Djevojka je vozila sporim, ali ujednačenim ritmom po putu punom uspona i padova. Izašla je iz lijevog zavoja i čekao ju je novi uspon. Desno je bilo skretanje za Lovački dom LD Družac.

S tog puta prema njoj se zaletio nizak rastom, ali tjelesno krupni Siniša, oborio je s bicikla i odvukao u šumu. Malo dalje je vidjela dostavno vozilo parkirano uz rub puta. Vukao ju je dalje šumskim putem. Njegovoj snazi se nije mogla oduprijeti, a vriskove ionako nije imao ko čuti.

Privezao ju je za drvo, a onda je počelo iživljavanje.

    Podijeli ovaj članak