Istraga oko tragične smrti bivše Miss Austrije Ene Kadić, koja je preminula 16. oktobra prošle godine, dobila je strašan zaokret.

Iako se prvobitno smatralo da je Ena preminula nakon što je na litici na insbruškom brdu Bergisel htjela snimiti selfie, njeni roditelji zatražili su istragu nakon što su pronašli njezino oproštajno pismo.

Upravo su oni odbacili mogućnost da se radi o samoubistvu, no sada traže da se istraži ta mogućnost. Naime, nakon što je Ena pala sa litice, nazvala je misterioznog muškarca, koji je, smatraju roditelji, imao uticaja na Eninu smrt. Roditelji kažu da je Enino pismo konfuzno, te da u njemu ima elemenata okultizma.

Sumnjaju u mogućnost da je preminula misica bila član zloglasne sekte, te da je sporni muškarac kontrolisao njen život. Tog muškarca Ena je nazvala prije nego je obavijestila brata i roditelje da joj pomognu.

Policija ga još nije ispitala, a porodica traži da ga ispitaju što prije. Advokat Herman Holzmann izjavio je da je Ena svaki trenutak provodila s tim muškarcem te da joj je pomogao u samoubistvu. Taj muškarac joj je svojedobno zabranio piti antibiotike nakon što ju je ugrizao pas, piše Heute.at.

KOMENTARI:
Loading...