Policija u Idahou pokušava pronaći muškarca koji je spasio mladića, koji je jučer doživio saobraćajnu nesreću nesreću na rubu litice u toj američkoj saveznoj državi.

Nesreća se dogodila u osam sati ujutro u Lewingstonu na predjelu poznatom kao kanjon Bryden.

Vozač kamioneta, 23-godišnji Mathew Sitko izletio je s ceste preko dvorišta i dvije terase dok nije završio u žičanoj ogradi. Ograda je bila jedini razlog zbog kojeg kamionet nije istog trena završio u kanjonu, sa Sitkom za volanom, saznao je Lewiston Tribune od policije.

Tada je na mjesto događaja stigao misteriozni muškarac. Vjeruje se da je riječ o slučajnom prolazniku, koji je zgrabio kamen, razbio prozor i izvukao žrtvu iz vozila.

Odvukao je Sitka na sigurno, a tamo su ih pronašli policajci i djelatnici hitne pomoći. “Rekao je da mora ići i otišao je”, ispričao je policajac Eric Olson.

Sitko je prevezen u bolnicu i oporavlja se od lakših povreda, a svjedoci tvrde da je vozio brzo i zaboravio je propustiti motorista prije nego se saobraćajna  nesreća dogodila. Policija istražuje nesreću, a mladić je nakon nesreće na Facebooku napisao da je blagoslovljen.

“Dobro jutro svima! Danas me istinski Bog blagoslovio! Hvala Bogu i Isusu što su me čuvali! Volim vas!” objavio je.

KOMENTARI:
Loading...