Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu koji se tereti za organiziranje lanca prostitucije, na saslušanju se branio šutnjom, a uskoro bi u istrazi trebale biti saslušane i djevojke koje je podvodio, prenosi Alo.rs.

Među njima su zvučna imena srbijanske estrade čije su se provokativne fotografije nalazile u njegovom katalogu sa cjenovnikom njegovih seksualnih usluga.

Prilikom hapšenja na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” policija je kod Maksimovića zaplijenila laptope, spiskove s imenima dama sumnjvog morala, dok je identitet mušterija na sve načine pokušavao sakriti. Međutim, pronađena je prepiska između makroa i osoba iz svijeta muzike i sporta, politike.

– Policija je došla u posjed poruka koje su javne ličnosti slale posredniku Maksimoviću. Među njima ima sportista, pjevača, ali i političara koji su tražili da im Maksimović pošalje djevojku na određenu adresu, a iz sadržaja poruke može se zaključiti da nije bilo prvi put – priča izvor iz istrage. U nastavku prenosimo poruke koje je Mihajlo razmjenjivao s klijentima:

Poruka koju je jedan političar slao Mihajlu:

– Batice, ovaj moj večeras se mora reklaksirati malo od politike. Pošalji onu istu kao prošli put. Lokaciju znaš.

– Važi, brat moj.

Poruka pjevača:

– Ona mala dro*a se baš dobro t*ca. Za subotu je hoću ponovo. Čim završim tezgu. Oko dva nek dođe u klub. Ljubi brat.

– Sve dogovoreno. Budite fini.

Poruka političara koju je slao Mihajlu:

– Matori za onog mog drugara pošalji sutra B u hotel. Vrijeme isto, soba ista. Možda će doći s ortakom iz stranke. Ja plaćam za obojicu.

– Sve ok, brate, bit ćeš zadovoljan.

Poruke jednog sportiste:

– Druže, večeras slijećem. Daj dvije dobre. Ako imaš nove da probam. Dolazi mi i drugar iz kluba, nemoj da se obrukam.

– Haha, brate, nećeš se pokajati, znamo se.

– Jel’ mogu Ana i Mimi za tri sata da se nacrtaju kod mene? I ako imaš lobe, pošalji. Bit će neko šire društvo i jedan ortak. Naš poznati fudbaler. Nemoj da me obrukaju.

– Da ti ne bude mnogo? Šalim se, brat moj, sve dogovoreno.

Klijenti su izdvajali 300-400 eura kako bi proveli sat s prostitutkama. Mušterije su uglavnom bili muškarci s dubljim džepom kojima je diskrecija zagarantirana.

KOMENTARI:
Loading...