Sutkinja Županijskog suda u Šibeniku u Hrvatskoj Nives Nikolac osudila je jutros Dragana Paravinju za teško ubistvo Antonije Bilić! Dobio je jedinstvenu kaznu zatvora od 40 godina te mora platiti 220 hiljada kuna troškova, javlja Šibenski portal.

Nakon što je rekao da nije sposoban slušati izricanje presude, Dragan Paravinja je uz psovke izbačen iz sudnice.

‘Pustite me, ne mogu stajati na nogama, j*** mater’, rekao je Paravinja.

Svoju ćudljivu narav i hirovitost Paravinja je pokazao i jučer, kada je također zbog neprimjerenog ponašanja udaljen iz sudnice.

Današnja presuda donesena je na ponovljenom suđenju za ubistvo maloljetne djevojke koje se dogodilo 2011. godine. Tijelo Antonije Bilić pronađeno je u Josipdolu, a istražitelji su povezali šleper kojim je tada upravljao Paravinja s mjestom na kojem je pronađena nesretna djevojka.

Na posljednjem ročištu održanom 19. marta iskaze su dale dvije vještakinje sudske medicine iz Zagreba vezano za okolnosti identifikacije posmrtnih ostataka za koje je obdukcijom i DNA analizom potvrđeno da pripadaju Antoniji Bilić. Svjedočili su i vještaci prometne i telekomunikacijske struke te svjedoci Milan Rendulić i Veljko Dadasović koji su u selu Fulaj u blizini Modruša pokraj cestovnog ugibališta pronašli ostatke djevojčinog tijela te Vinko Prizmić, pročelnik HGSS-a, piše Jutarnji list.

KOMENTARI:
Loading...