Eiffelov toranj vjerovatno je jedno od najljepših romantičnih mjesta koje možete posjetiti u Parizu, a sada na ovom mjestu možete provesti i noć. Kompanija koja se bavi organizacijom putovanja “HomeAway” daje priliku gostima da provedu noć u najlegendarnijoj znamenitosti u svijetu.

Noćenja će biti upriličena 23. i 28. juna i 4. jula i 8. jula, a nagrada uključuje tri dodatna dana koja možete provesti u Parizu, povratnu kartu i karte za fudbalske utakmice UEFA EURO 2016.

Od jučer, turisti mogu da izvrše online prijavu za učešće u ovoj nagradnoj igri koja uključuje noćenje u Eiffelovom tornju sa svim plaćenim troškovima. Prilikom prijave morate odgovoriti na pitanje: šta biste uradili da je Eiffelov toranj vaš na jednu noć?

Bit će izabrana četiri sretna dobitnika koja će provesti noć u “privremenom” stanu u 2.000 kvadratnih metara, a u kojem se nalazi spavaća soba, kupatilo, kuhinja i odmaralište s prekrasnim pogledom, prenosi B92. Svakom dobitniku bit će dozvoljeno da dovede pet dodatnih gostiju koji će ovu priliku imati samo jednom u životu.

“‘HomeAway’ čini sve kako bi gosti imali nezaboravan odmor i ponijeli predivne uspomene iz Pariza, zato smo mislili da je Eiffelov toranj idealno mjesto za pravljenje uspomena”, rekao je Brian Sharples, izvršni direktor i suosnivač kompanije.

Imena pobjednika će biti objavljena 10. juna.

KOMENTARI:
Loading...