U Požarevcu je 9. juna oko 22 časa, na magistralnom putu M 25.1, u blizini raskrsnice sa Dunavskom ulicom, poginuo sedamnaestogodišnji Mladen Morgentaler – Morgi iz ovog grada. Poslije skoro dva i po mjeseca od nesreće, ne zna se pod kojim je okolnostima tinejdžer nastradao.

Nakon što je porodica nedavno nastradalog Luke Jovanovića protestom uspjela da ubrza pronalaženje osumnjičenog, otac preminulog Mladena, Zlatan Morgentaler je apelovao preko društvene mreže Fejsbuk i zatražio pomoć javnosti u rasvjetljenju pogibije sina. Iz porodice su se obratili i portalu Doznajmo.com, kako bismo prenijeli njihov apel.

Jedini pouzdano utvrđen podatak koji porodica ima o fatalnoj nesreći je da se njihov sin i brat kretao sredinom puta kada ga je s leđa udarilo i usmrtilo neidentifikovano vozilo. Na pitanje ko ga je ubio i da li će se počinilac uopšte pronaći, odgovora zasad nema.

Kako se doznaje, policija pretpostavlja da se radi o vozaču kamiona koji je nakon nesreće pobjegao sa lica mjesta.

Iako se putem medija apelovalo na građane da se jave PU Požarevac sa eventualnim informacijama o nesreći kako bi se slučaj riješio, konkretnih podataka dosad nije bilo.

Morgijevi roditelji i dvije sestre se nadaju da će ovim apelom uticati na javnost i izvršiti pritisak na istražne organe, kao što je to nedavno učinjeno u slučaju pogibije Luke Jovanovića iz Beograda, i da će se konačno otkriti ko je i kako ubio Mladena Morgentalera.

KOMENTARI:
Loading...