Njemački nezavisni novinar Gerhard Visnevski ukazuje da na snimcima nigdje nismo mogli da vidimo ni jednog jedinog povrijeđenog niti da saznamo imena poginulih u atentatu u Berlinu 19.12.2016.

Gerhard Visnevski, koji je napisao više knjiga, a jedna od njih govori i o 11.septembru 2001., objavio je dokumentovan video u kojem polahko i dobro potkrijepljeno pokazuje na protivriječnosti i nepodudarnosti berlinskog atentata.

Jedna od najčudnijih stvari je da niko nije nigdje vidio niti jednog povrijeđenog niti je igdje objavljeno jedno ime nastradalog 19.12.2016 na božićnom vašaru u Berlinu.

Gerhard Visnevski je samostalni nezavisni novinar, koji je dugo radio na javnom servisu, ali je zbog svog istraživačkog rada i nepokolebljivih stavova ubrzo bio nepoželjan na javnom servisu, kao i njegovi dokumentarni prilozi.

On je jedan od prvih koji je otkrio podatke, da mnogi „migranti“ nisu samo ekonomski migranti, već je tu među njima i veliki broj osoba iz sjevernoafričkih zemalja koji su bili na odsluženju zatvorskih kazni u svojim zemljama, ali bivaju „pomilovani“ sa uslovom da napuste svoju zemlju.

Webtribune.rs