34.8 C
Bosanska Krupa
Petak, 30 Jula, 2021

Nakon izlaska iz bolnice, oglasio se Aleksandar Vučić

- Oglas-

Upitan od strane novinara N1 TV da prokomentariše navode da je novinar te televizije Miodrag Sovilj “kriv” što je u petak popodne primljen u bolnicu i da li je ispravno kriviti novinare, Aleksandar Vučić je odgovorio: “Nikakve veze čovjek s vaše televizije nema s mojim zdravstvenim stanjem.”

“Ja sam ja sam hronično bolestan čovjek”, dodao je Vučić. Rekao je i da je na konferenciju došao pod terapijom, cjelodnevnom i da to nije nikakva tajna.

“Da li mi smeta kada neko ko bi trebalo da bude novinar kaže nemoj da se baviš tim poslom ako ne možeš da podneseš – mogu. Radujem se jer uz pomoć tih pitanja lakše objašnjavam narodu razliku između istine i laži”, rekao je Vučić.

“Dakle, moje zdravstveno stanje nema veze sa N1. To su moji problemi. Nisam nisam neko s najboljim zdravljem, ali dok imam energije boriću se. Da ne pričam sad kolika mi je pretkomora, za to su potrebne godine, a ne jedan dan koji mi je donio toliko političkog zadovoljstva”, rekao je Vučić.

Rekao je i da nikada nije bježao od pitanja jer mu “ona pružaju veliku priliku da na nabolji način raskrinka neistine pojedinih medija i laži protivnika”.

قالب وردپرس

Dodaj komentar:
- Oglas -

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci