Erika Murray, 31-godišnja majka sedmero djece iz Blackstonea optužena za ubIstvo svoje troje djece i niz drugih zločina, izjavila je u ponedjeljak pred sudom u Worcesteru kako se ne osjeća krivom.

Tužiteljstvo je iznijelo niz stravičnih detalja zločina koji se dogodio u kući koju Murray dijeli sa svojim partnerom Raymondom Riverom.

Svi su mislili kako par ima samo dvoje djece – desetogodišnjeg sina i 13-godišnju kćer. A onda je dječak jednoga dana pitao svog prijatelja što treba napraviti da se zaustavi bebu kada plače. To je bilo čudno prijateljevoj majci, koja je ušla u kuću i otkrila prostoriju do koljena ispunjenu smećem, u kojoj su bile dvije djevojčice u dobi od tri godine i šest mjeseci. Dječja tijela su, prema riječima svjedokinje, bila pokrivena fekalijama, prenosi Net.hr.

Žena je pozvala policiju, koja je djecu odvela na pregled. Bila su u strašnom stanju. Trogodišnjakinja nije mogla hodati ni govoriti. Bila je izrazito neuhranjena i bez mišićnog tonusa. Isprva su mislili da je gluha, no u ušima su joj bile nakupine crva pa je djevojčica mogla čuti nakon što su joj to izvadili.

Policija nije uspjela ustanoviti gdje su djeca rođena pa je napravila pretres kuće ne bi li to ustanovila. No, umjesto toga, ustanovili su nešto strašno. U ormarima dvije spavaće sobe pronašli su tijela mrtvih beba, koja su tamo bila “pospremljena”.

U sobi u kojoj su našli živu djecu pronašli su posmrtne ostatke bebe koja je na sebi još imala posteljicu i pupčanu vrpcu, omotanu oko glave s puno kose, kako je rođena.

Zgroženi policajci vratili su se idućeg dana s dodatnim nalogom za pretres i u istom ormaru otkrili kostur još jedne mrtve bebe, koji je bio zamotan u pelenu i benkicu. U susjednoj sobi pronašli su ostatke treće bebe, koja je na sebi imala pelene, čarape i benkicu te je u ormaru bila ostavljena u kartonskoj kutiji.

Iako je ranije izjavila kako je skrivala rađanje beba jer njen partner nije želio još djece te se porađala sama u kupaonici, Murray je zanijekala optužbe o ubistvu. No, postoji svjedok koji je vidio tri žive male bebe u njihovoj kući.

Njen partner Rivera rasplakao se pred istražiteljima i tvrdio kako on boravi u podrumu kuće te nije znao što se u njoj događa, ali tužiteljstvo tvrdi kako je on spavao s Murray u kući te nije moguće da nije znao za zločine.

KOMENTARI:
Loading...