Policija je javila kako je pronašla tijelo djeteta u jezeru HE Dubrava nizvodno od marine Prelog. Kako 24sata.hr neslužbeno doznaje radi se o tijelu nestalog Patrika Fogadića (5). Potraga za majkom i automobilom se nastavlja.

Policija pretražuje lokaciju između Orehovice i Otoka jer postoje tragovi koji upućuju na to da je automobil sletio u kanal. Na zemljanom nasipu visokom pola metra vide se tragovi udara, a 30 metara ​dalje prepoznatljivi su tragovi slijetanja i dijelovi automobilskog branika, piše Međimurje.hr.

Na jezero je stigao i Patrikov otac Valentin Fogadić, kako piše Večernji,  istrčao je iz vozila Hitne pomoći i skočio u jezero, vičući: ‘Patrik! Patrik! Ne mogu ja bez njega!’.

Podsjećamo, Ivana Fogadić (29) u noći na ponedjeljak nestala je sa sinom Patrikom nakon što je na Facebooku ostavila poruku iz koje se daje naslutiti da će ubiti sina i sebe.

Ivana je s Patrikom u ponedjeljak u dva sata poslije ponoći u Opel Astri, registarskih oznaka ČK 783-GC, napustila obiteljski dom u Totovcu nadomak Čakovca. Posljednja zabilježena lokacija Ivaninog mobitela je u blizini Orehovice, piše 24sata.hr.

KOMENTARI:
Loading...