Vijest o hapšenju 25-godišnje supruge Maje Bađikić, osumnjičene da je pomagala Davoru Perniću (35) u četvorostrukom ubistvu u Jabukovcu, njen suprug Novica primio je u Austriji i od tada je, u šoku.

Uprkos tome, on je navodno spreman da pomogne supruzi da dokaže da nema veze sa zločinom. Iako trenutno ne može da dođe u Srbiju jer u Austriji radi i brine o njihovom zajedničkom sinu koji tamo ide u školu, kaže, vjeruje supruzi.

Inače, Maja je u Austriju, sa sinom, otišla nakon 25. augusta kada je Pernić “pao” na poligrafu i nakon čega je uhapšen zbog sumnje da je počinio masakr na imanju Kazimirovića.

Na prvom saslušanju Pernić je Maju opisao kao ženu zbog koje se odlučio na zločin, da bi joj navodno pomogao finansijski i platio liječenje karcinoma, ali je tada nije direktno povezao sa zločinom. Mjesec dana kasnije izjavio je kako je učestvovala sa njim u masakru te da upravo ona pucala iz puške žrtve.
Kako je u žrtve pucano iz dva oružja, u startu se sumnjalo da je Pernić imao saučesnika, te da svo četvoro nije ubio sam. Nakon promjene iskaza i pronalaska poruka koje potvrđuju da su Pernić i Maja bili u vezi 25-godišnjakinja je uhapšena.

Nakon višesatnog ispitivanja, Maja je priznala da je bila u vezi sa Davorom, ali ne i da je znala za zločin zbog kog je on uhapšen, a kamoli da je učestvovala u njemu ili “tipovala” žrtve.

Podsjećanja radi, Pernić je uhapšen zbog četvrorostrukog ubistva Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53), piše Telegraf.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...