Anđelka Ilić, majka dvoje djece, uspjela je “golim rukama” da se odbrani od razbojnika koji je upao u njenu prodavnicu i uperio joj pištolj u glavu tražeći novac.

– Stajala sam pored kase kada je maskirani muškarac s oružjem u ruci uletio u prodavnicu u kojoj sam radila. “Vadi pare!”, viknuo je ljutito i uperio mi pištolj u glavu. Bilo je ili on, ili ja. Stisla sam zube i nasrnula na njega, spremna da se borim – ovim riječima je Anđelka Ilić iz Odžaka opisala početak žestokog obračuna s lokalnim lopovom, koji je u srijedu uveče naoružan pištoljem ušao u prodavnicu u kojoj ona radi i pokušao da je opljačka.

Incident, iz kojeg je hrabra majka dvoje djece izašla kao pobjednik dogodio se deset minuta prije nego što je trebalo da stavi katanac na bravu.

O njenoj neizrecivoj smjelosti svjedoči i video-snimak koji je juče preplavio društvene mreže, a na kojem se vidi kako joj pljačkaš upire pištolj u glavu pokušavajući da je prisili da mu preda novac. Međutim, ono što je Anđelka učinila “zastrašujući” lopov zasigurno nije očekivao – isprašila ga je i praznih ruku poslala kući!

– Hrvali smo se neko vrijeme, a ja sam pokušavala da ga razoružam. Nisam se predavala, ali me je najednom oborio na pločice i šutnuo. Vikao mi je: “Upucaću te!”, ali nastavila sam da se borim. Na kraju je shvatio “koliko je sati” i pobjegao. Ponijela sam se hrabro i ponosna sam na to. Ne bi se svako suprotstavio naoružanom čovjeku. Vjerovatno me je hrabrošću podučio suprug, koji je policajac i koji se stalno susreće s takvim tipovima – kaže za Kurir Anđelka.

Kako dodaje, ne može da pretpostavi ko se krije ispod razbojničke maske.

– Ne sumnjam ni na koga. Radila sam u prodavnici samo dva dana, kao zamjena – dodala je Anđelka, a potom spustila slušalicu i otišla da proslavi kćerkin rođendan. (Kurir.rs)

Video pogledajte OVDJE

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...