17.1 C
Bosanska Krupa
Nedjelja | 26. Juna 2022.

“Iz fine porodice”: Mještani u šoku kada su saznali ko osumnjičen za ubistvo Katarine

- Oglas-

Maloljetni tinejdžer (16) koji je uhapšen zbog ubistva Kristina Raičević (18) u Nikšiću zločin je počinio najvjerovatnije 200 metara od mjesta gdje je djevojka pronađena, a da je on povezan sa zločinom policija je utvrdila već nekoliko sati nakon ubistva, češljajući telefonske listinge.

Ni četiri dana nakon ubistva osamnaestogodišnjakinje istražitelji ne saopštavaju detalje ovog stravičnog zločina. Njeno tijelo pronađeno je u kanalu u kom nije bilo vode u blizini jezare Krupac, a zatekao ga je mještanin koji je u blizini čuvao stoku i odmah alarmirao policiju.

Samo nekoliko sati kasnije, policija je uhapsila maloljetnika tako što je jedan od Kristininih bližnjih ispričao sa kim se dopisivala neposredno prije smrti, a oni provjerili listinge.

Na osnovu povreda, policija je ranije saopštila da bi motiv ovog ubistva mogao da se krije u odnosu dvoje mladnih, to jest da je zločin najvjerovatnije počinjen iz strasti.

Iako su nadležni škrti u pružanju informacija zbog toga što je osumnjičeni maloljetnik, Novosti su prenijele da je utvrđeno da je djevojci presuđeno 200 metara od mjesta gdje je pronađena.
“Uhapšeni mladić iz dobre porodice”

To što se njegovo ime nije našlo u medijima nije bila prepreka da se u Nikšiću sazna ko je maloljetnik koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio do sada nezapamćen zločin. U gradu pod Trebjesnom njihovi sugrađani su i dalje u šoku, ističući da uhapšenog poznaju kao “dečka iz poštene porodice”.

Niko od njih ne može da nasluti zbog čega bi on na bilo koji način povrijedio nekoga, a naročito počinio jedan od najmonstruoznijih zločina koji pamti ovaj grad. Ipak, istražitelji nemaju dilemu.

Maloljetnik je ispitivan na više okolnosti, a kao jedan od glavnih dokaza predočeni su mu telefonski listinzi i poruke iz mobilnog telefona.

Autor: Blic.rs, Novosti.rs

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci