Hrvatska televizija Nova TV večeras će u emisiji “Provjereno” objaviti cijelu ispovijest žene koja je ispričala da ju je silovao bivši HDZ-ov saborski zastupnik Damir Škaro.

Ženi koja ga je optužila za silovanje Škaro je bio nadređeni u Autoklubu Siget čiji je on predsjednik.

“Bio je kao svaki radni dan. On je mene doslovno napao s leđa, primio me oko struka, nabio me na sebe i u tom trenutku mi je ruku stavio u grudnjak. Obje ruke stavio iza leđa, stavio me u klinč, s lijevom rukom je držao moje obje ruke, situacija je bila da se nisam mogla istrgnuti. Molila sam ga da prestane, onda mi je rekao da nemam ja šta govorit da prekine, ja ću radit što ja hoću, a budeš li nastavila, bacit ću te na krevet i silovat ću te”, priča žena.

”Onda mi je rekao da nemam ja što govorit da prekine. ‘Ja ću raditi što ja hoću. Budeš li nastavila, bacit ću te na krevet i silovat ću te’. Ja sam se pokušala izvući. Međutim, zabio mi je ruku ispod haljine, gurnuo mi ruku u gaće. Najgore od svega je što se nisam uspjela izvući. Rekla sam mu da prekine, da stane… Što sam ja više dolje klizila, to mi je zadirao prste još dublje”, ispričala je kroz suze Škarina žrtva.

“Ruke mi je držao odozdola, apsolutno nikako se nisam mogla izvući”; govori žena kroz suze.

Što se više odupirala, to je bio agresivniji.

”Kad sam se uspjela iščupati rekla sam mu da odlazim i da je naša suradnja gotova. Ja sam doslovno izgubila svijest. Kako sam se iščupala, ne znam”, rekla je. Nekako je ipak uspjela. Na svoju sreću jer u glavi joj se tada samo vrtjela njegova prijetnja da će je silovati. Ali to je već i učinio.

“Ja mislim da svaka žena koja to doživi da se zapita da li je ona kriva. Znam da je to krivo, ali tako se osjećam. Jesam li nešto krivo napravila, rekla… Ali ja nikad njemu nisam dala dozvolu za tako nešto. Za tako nešto treba dozvola, treba se reći da”, rekla je.

Čula je da nije jedina, više je žena uplakano izlazilo iz njegova ureda.

“Znam da su se cure njega bojale, da su plakale kad su izlazile iz njegovog ureda. Dogovarale su se da zajedno idu doma da nitko ne ostane sam s njim. Pričale su mi da ih je napadao. Svašta je radio”, priča kroz suze.

Kolinda je Škari napisala predgovor za knjigu, navodi se u emisiji. Iza sebe Škaro ima tri propala braka.

Kada su mu 2006. godine, u jeku bitke za prevlast u autoklubu Siget, najvećem ju Hrvatskoj, zapaljena dva automobila, za to je javno optužio tadašnje čelnike HAK-a. “Ako nemam u sportu problema, ako nemam u znanosti, imam tu. Svi moji poslovi su legalni. Jedino sam s 10 strana tužen od Družaka i Bikića i jedino od njih mogu očekivati ovo”, rekao je tada Škaro.

“Ja sam dva dana plakala. Bojim se za svoju djecu. Zato što se tog čovjeka bojim, za sebe i za svoju djecu, da meni ili njima nešto ne napravi. Rekla sam svojim roditeljima što se dogodilo, tata mi je rekao da odmah idem na policiju. Ali mene je bilo strah i sram”, priča Škarina žrtva.

Odmah u ponedjeljak je otišla liječnici da otvori bolovanje, no ona je odmah shvatila o čemu se radi i prijavila je sve policiji. Žena je ispričala i kako su joj za sve saznala djeca. “Zato što se tog čovjeka bojim, za sebe i za svoju djecu, da meni ili njima nešto ne napravi”, rekla je.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...