“Kada radite s ekipom kao što je ova, s historiom kakvu ima, možete napraviti velike stvari, rekao je trener Zinedine Zidane nakon utakmice u Milanu.

“Sve smo postigli uz veliki trud i rad, jer kao što vidite borili smo se do kraja i igrači su ovo zaslužili.”

“Kada osvojite Ligu prvaka, puno je posla da bi se to napravilo. Nisu igrači ovo radili samo posljednjih pet mjeseci, već od početka sezone. Ja sam imao sreću da budem s njima pet mjeseci i da osvojimo nešto veliko.”

Na početku drugog poluvremena Real je bio u podređenom položaju.

“Nije to bila taktička odluka. Nikakva strategija, to se jednostavno događa na terenu. Kada zabijete gol, možete malo promijeniti ritam. To je nogomet. Ali ne želim razmišljati ni analizirati, već slaviti.”

Što se tiče njegove budućnosti u klubu kaže:

“Jedino što sam Perezu želio reći je zahvala za priliku za ovaj posao”, zaključio je Zidane.

“Kao prvo, čestitam Realu Madridu. Još jednom su bili superiorniji od nas, ovaj put na jedanaesterce”, rekao je trener Atletica Diego Simeone.

“Počeli smo jako loše, onda smo se organizirali nakon 20 minuta igre. Na početku drugog poluvremena mogli smo do brzog izjednačenja, no pokazali smo jasnu namjeru”, nastavio je Argentinac pa istaknuo kako ne zna boli li više lisabonski poraz 2014. ili ovaj danas.

“Ne znam koji poraz više boli. Ono što stvarno boli je vidjeti ljude koji su dali novac da dođu ovdje. Osjećam se odgovoran da im nisam dao što su htjeli. To stvarno boli”, rekao je Simeone pa zaključio:

“Imam jake igrače, rekao sam da ne plaču na terenu. Danas nam nije bilo suđeno.”

KOMENTARI:
Loading...