Informer piše da su selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković i njegovi igrači Mirko Ivanić, Filip Stojković, Vukan Savićević, Adam Marušić i Marko Simić rođeni u Srbiji, te očekuje da “prozvani” ne igraaju meč protiv “lažne države Kosovo”. 

-Ivanić je rođen u Bačkom Jarku, Filip Stojković je rodom iz Ćuprije, a Vukan Savićević, Adam Marušić i Marko Simić su Beograđani. Svi oni izabrali su da igraju za Crnu Goru jer su smatrali da u selekciji Srbije neće dobiti šansu,piše Informer.

 

Informer je nevodno tokom jučerašnjeg dana pokušao stupiti u kontakt sa tandemom igrača Crvene zvezde Ivanićem i Stojkovićem, ali se oni nisu javili na telefon, niti su odgovarali na poruke. Baš kao ni nekadašnji igrač crveno-belih Vukan Savićević, koji sada nosi dres Visle iz Krakova.

Ivanić je za crnogorske medije istakao da je duel protiv Kosova najvažniji u kvalifikacijama.

– Igramo protiv ozbiljnog tima i to je definitivno jedna od najvažnijih utakmica u ovom ciklusu. Možda čak i presudna. S tri boda bismo možda bili bliži drugom mestu, koje sanjamo i koje nam je cilj. Mi ćemo biti spremni na sve, domaćini smo i sve osim pobjede smatraćemo neuspjehom – ističe Ivanić, a prenose podgoričke “Vijesti”.

Tribine stadiona u Podgorici biće zaključane jer je Crna Gora kažnjena zbog rasističkih uvreda na utakmici sa Engleskom u Ligi nacija. 

– Znači nam publika, navijači su sjajni i šteta je što ih neće biti. Ali i pored toga ne smijemo da pobjegnemo od odgovornosti, i ako želimo da se plasiramo, a želimo, onda moramo pobojedimo u ovom susretu – poručuje vezista crnogorske reprezentacije, koji ne dovodi u pitanje svoj nastup u subotu.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...