Marjan Mijajlović zbog smrti oca Milana privremeno je napustio Face TV i vratio se u Beograd. Harizmatični sportski komentator još nije siguran i da li će se uopće vraćati na male ekrane. Kako kaže, sada želi biti uz porodicu i uopće ne razmišlja o drugim stvarima.

– Otac je bio dugo bolestan, ali za sve nas je ovo veliki šok i potreban mi je odmor od svega. Ne mogu sada razmišljati o televiziji ili novim poslovima. Neka prođe još koja sedmica, pa ću hladne glave razmisliti o svemu. Hvala kolegama sa FACE-a na velikoj podršci i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti u Sarajevu – kaže Mijajlović.

I sam Marjan u julu je imao zdravstvenih problema. Tada mu je u KCUS Sarajevo s noge odstranjen benigni tumor.

– Nakon operacije sam se dobro osjećao i bez problema vratio poslu na televiziji. Ponovo ću morati na kontrole kod ljekara, jer sam doživio veliki stres nakon očeve smrti – kaže sportski komentator.

Mijajlović je na kraju poželio sreću Zmajevima i selektoru Mehmedu Baždareviću u predstojećim utakmicama baraža protiv Irske.

– Vjerujem u naše momke. Uspjeli smo da se vratimo i izborimo baraž, kada su nas skoro svi bili otpisali. Naši reprezentativci sigurno mogu izboriti plasman u Francusku – uvjeren je kolega Mijajlović.

KOMENTARI:
Loading...