U subotu, 1. aprila, u Gospiću je odigran turnir za mlađe kadetkinje Primorsko-goranske županije i dvije najbolje ekipe, od njih osam, plasirale su se na državno prvenstvo.

Na tom turniru, vjerovali ili ne, riječka ekipa mlađih kadetkinja FSV (Flumen Sancti Viti, na slici) pobijedila je riječki Kvarner nevjerovatnim rezultatom 218:0, piše Večernji.hr.

Osim što je zaista prava rijetkost da jedna ekipa ne postigne baš ni jedan koš za vrijeme cijele utakmice, dresove Kvarnera nosile su djevojčice iz Vrbovskog bez košarkaškog iskustva. Njih je Kvarner angažovao jer nema svoju mlađekadetsku ekipu, a takmičenje i s mlađim dobnim uzrastima ključno je za Kvarnerovo učešće u A-2 Ligi za prvaka, odnosno povratak u najbolju žensku košarkašku ligu Hrvatske, što im je cilj.

Prema izjavama svjedoka mlađe kadetkinje Kvarnera uspjele su tek dva-tri puta preći centar, a rezultat govori da su bile potpuno bezopasne za protivnički koš.

– Za sva pitanja koja se logički nameću gledajući ove rezultate, predlažemo da se obratite na adrese Hrvatskog košarkaškog saveza i Košarkaškog saveza PGŽ. Mi se okrećemo sljedećem kolu u kojem nas očekuju nove dvije utakmice – poručili su iz ovog kluba na Facebook profilu na kojem su objavili rezultate i fotografiju svoje ekipe.

KOMENTARI:
Loading...