Barcelona je slavila historijski podvig nakon ogromnog preokreta nad PSG-om u osmini finala Lige prvaka, kada su poraženi u Parizu 4-0, a potom na Nou Campu slavili sa 6-1.

Nakon utakmice, ugledni i poznati voditelj i novinar Senad Hadžifejzović uradio je prilog zašto trebamo navijati za Barcelonu, a da bi ovaj odgovor Zeničanina imao smisla.

Pogledajte prilog Senada:

Zeničanin, kome nećemo navoditi ime i prezime iz razloga što smo ga kontaktirali sa upitom da li da u javnost plasiramo ovaj odgovor Senadu Hadžifejzoviću, međutim, nismo dobili odgovor, pa ime nećemo navoditi:

Moj odgovor Senadu Hadžifejzoviću zašto NE NAVIJAM za Barcelonu: Ne navijam jer Sarajevo nije Bosna i Hercegovina nego samo jedan njen dio. Ne navijam jer Barcelona nije slala hranu mojoj Zenici koja po Vama nije bila gladna.

e navijam jer moja Zenica i drugi dijelovi države nisu imali satelitski telefon do kraja agresije. Ne navijam jer Barcelona nije obnovila niti jednu ogradu u Bihaću, Mostaru, Tuzli , Travniku itd a ne šta veće. Ne navijam jer nema ulice Sanskog mosta u Barceloni. Ne navijam jer nismo imali Olimpijadu.

Ne postavljate pitanje zašto se ta Katalonija hoće odvojiti od “mrskog” Madrida”. Iz istog razloga zato što se Madrid poistovijetio sa državom Španijom. Ne navijam jer je naš bužet 3 puta manji od bužeta Kantona Sarajevo a površina mu 3 puta manja. Ne navijamo jer je plata u Sarajevu 3 puta veća za iste poslove nego u mom.

Ovo me nešto podsjeti da je jedna općina u Sarajevu važnija od moje Zenice, Visokog, Zavidovića itd. Ne navijam jer sam vidio kako Messi i ostala ekipa sa kapicama na glavi moli pored Zida plača u Jerusalemu dok “mrski” Ronaldo iz Reala donira milione dolara djeci Palestine. Ne navijam jer u državi postoje samo fudbalski kjlubovi Željo i Sarajevo a mog Čelika nigdje.

Senade i svi ostali shvatite već jednom NIJE DRŽAVA BOSNA I HERCEGOVINA SAMO SARAJEVO.

Ima nas i u drugim dijelovima države.

 

(Izvor: Sop.ba)

KOMENTARI:
Loading...