Arsenalov veznjak Henrih Mhitarjan neće igrati finale Europske lige protiv Chelsea danas u Bakuu iz sigurnosnih razloga.

Sudjelovanje armenskog reprezentativca u finalu bilo je upitno zbog spora koje njegova domovina Armenija i Azerbejdžan, gdje se održava finale, vode oko pokrajine Gorski Karabah.

Arsenal je pokušao zajedno s UEFA-om razraditi sva sigurnosna pitanja vezana za sudjelovanje Mhitarjana u finalu koje se igra 29. svibnja, ali na kraju je donijeta odluka da Armenac neće zaigrati zbog sigurnosnih razloga.

Uoči susreta u Bakuu se polako okupljaju navijači Arsenala i Chelseaja, a jedan fan ‘Topnika’ doživio je neugodnost u bezazlenoj šetnji gradu.

Naime, policajac ga je zaustavio samo zato jer je nosio Mhitarjanov dres. Nije poznato je li navijač imao daljnjih neugodnosti i je li morao skinuti dres, ali video je procurio na Twitteru i izazvao je lavinu reakcija…

Mkhitaryan fans are feeling the long arm of the law in Baku ahead of the Europa League final…. .#Mkhitaryan #Arsenal #EuropaLeague #Baku #Chelsea #aubameyang pic.twitter.com/a1CIuXOo9L

— sntv (@sntvstory) May 28, 2019

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...