Trener Reala Zinedin Zidan ne može računati na jednog povrijeđenog igrača, dok su druga dva još pod znakom upitnika za nastup u derbiju protiv Atletica.

“Lucas Vasqez ozlijedo se je na treninigu, gdje je zaradio i ožiljak, dok su se neki igrači oporavili i željno očekujemo meč protiv Atletica” izjavio je Zinedin Zidan.

Najveći problem mu je napadačka linije gdje se nakon povrede vraća Karim Benzema ali ne može računati na Alvara Moratu: “Benzema se osjeća bolje. Spreman je krenuti u prvih 11. Sustav i igrače možemo zamjeniti ali ne i ideju. Moramo odigrati dobru utakmicu jer nas čeka teška utakmica. Za Moratinu ozljedu ne krivim nikoga. To se uvijek može dogoditi, očekujemo kad će se vratiti.

Casimero je van stroja, a Sregio Ramos je naporno radio cijeli tjedan te ćemo vidjeti da li će biti u sastavu za utakmicu.” zaključio je Zidan, koji ne može računati i na dovojac Pepe i Toni Kroos.

A ozljeda Lucas Vasqeza nastala je nakon grubog starta Cristina Ronalda koji ni na treninigu nema milosti prema igračima.

KOMENTARI:
Loading...