Sunderlandov igrač Luke O’Nien je nakon jednog duela pao preko ograde na tribinu s domaćim navijačima od kojih ga je nekoliko huligana počelo udarati. Navijač u sivoj majici udario ga je šakom i nogom dok je ležao na tlu, ali se O’Nien izvukao bez ozljeda.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Sudac je nakratko prekinuo susret te od redara zatražio da riješe situaciju pa je neimenovani huligan kasnije i uhićen. Na snimci se vidi kako muškarac izaziva gostujuće navijače na tučnjavu, ali je sve, nasreću, ostalo samo na verbalnim uvredama.

 

Susret je završio bez golova, a Sunderland je prošao dalje ukupnim rezultatom 1:0 i za ulazak u Championship će igrati s pobjednikom susreta Doncastera i Charltona koji je prvu utakmicu u gostima dobio 2:1.

Četvrti je to slučaj napada na nogometaše u Velikoj Britaniji ove sezone. U ožujku je navijač Hiberniana preskočio ogradu te napao Rangersova kapetana Jamesa Taverniera, a tjedan dana ranije na istom stadionu je netko staklenom bocom gađao Celticova igrača Scotta Sinclaira. Sredinom ožujka huligan Birminghama je utrčao na teren i u šakom u glavu udario Aston Villina igrača Jacka Graelisha.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...