Španija neće imati predstavnika u finalu, ali se utakmica za trofej igra u Madridu, pa su mediji iz španjolske metropole itekako nabrijani na spektakl na Metropolitanu. 

“Bože, čuvaj Ligu prvaka” razvukla je Marca preko naslovnice uz fotografiju heroja Lucasa Moure kako na koljenima slavi hat-trick za nevjerojatni preokret i prolazak Tottenhama kod Ajaxa, dok u pozadini igrači Ajaxa u očaju padaju po travi kao pokošeni. 

As, gradski rival najčitanijeg španjolskog lista, oduševljen dramama i golijadama posljednjih dana retorički se pita “Koliko je veličanstvena Liga prvaka?”

 

L’Equipe, najugledniji sportski dnevnik na svijetu, Lucasa Mouru, strijelca hat-tricka za pobjedu Spursa 3:2, slavi naslovom “Lucas, igrač stoljeća”.

A Bola, čitani portugalski specijalizirani list, preko cijele naslovnice postavila je fotografiju koja sjajno pokazuje svu euforiju i tugu koju ovaj sport donosi i naslov “Ovo je nogomet”. 

De Telegraaf ima najtužniju od svih naslovnica. Najčitaniji nizozemski dnevni list već je spremio slavljeničku naslovnicu i to na engleskom jeziku, ali gol koji je Ajax primio u šestoj, posljednjoj minuti sudačke nadoknade, srušio ju je i tamo je sada tužni Ziyech i naslov “Prevara”. 

 

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...