Dvadesetpetogodišnji lijevi bočni igrač Stipo Marković nakon punih sedam godina napustio je NK Široki Brijeg i prešao u redove NK Lokomotiva Zagreb.

Ovaj rođeni Kiseljačanin prošao je kompletnu Školu nogometa NK Široki Brijeg i 2012. godine potpisao prvi profesionalni ugovor sa širokobriješkim klubom. U dresu Širokog Brijega odigrao je 202 utakmice u svim natjecanjima i postigao tri gola te upisao 18 asistencija.

– Jutros sam obavio liječničke preglede i potpisao četverogodišnji ugovor. Sretan sam što sam napravio iskorak u svojoj karijeri prelaskom u 1. HNL. Želim se zahvaliti NK Široki Brijeg i NK Lokomotiva što su se brzo dogovorili oko uvjeta moga transfera. No, posebno hvala mojem NK Široki Brijeg koji mi je sve ovo omogućio. U Širokom Brijegu sam se afirmirao u igrača i jako sam zahvalan na tome. Na koncu, veliko hvala svim trenerima i suigračima bez kojih sve ovo ne bi uspjelo – kazao je Marković u telefonskom razgovoru nakon današnjeg potpisa ugovora.

Marković je posljednjih sezona bio jedan od perjanica NK Široki Brijeg i ponajbolji desni bočni igrač u cijeloj BiH. Zbog svoje odanosti klubu i odnosa prema dresu momčadi s Pecare zavrijedio je brojne simpatije među navijačima i ljubiteljima nogometa u Širokom Brijegu, a svojim primjerom mnogima je pokazao kako se bori i igra za svoj klub, priopćili su iz NK Široki Brijeg, zaželjevši Markoviću sve najbolje u nastavku karijere.

Autor: Fena

قالب وردپرس

Komentari: