Trener Spursa imao je zanimljiv zahtjev, a UEFA ga je odobrila. Argentinski stručnjak poželio je da se dozvoli fotografiranje cijele momčadi uoči finala, a ne samo prvih 11, pa će tako i oni s klupe biti dio povijesne fotografije.

“Zamolili bismo vas da uzmete u obzir da će novi protokol za fotografiju momčadi biti implementiran u pripremi za utakmice prije finala Lige prvaka 2019. u Madridu. Nakon postavljanja i rukovanja igrača sa sucima, ponudit će se dvije prilike za fotografiranje ekipe – prva s igračima u početnoj postavi, a druga sa svim igračima koji su prijavljeni za utakmicu”, stoji se u priopćenju UEFA-e.

“Prije nekoliko tjedana predložio sam da cijela momčad ima zajedničku sliku. Mislim da je UEFA saslušala prijedlog i mislim da će sutra obje momčadi imati mogućnost da cijela momčad bude na terenu prije utakmice i da se fotografiraju”, izjavio je Pochettino pa dodao.

“Mislim da imamo šansu pokazati i zajedništvo i sve vrijednosti koje nogomet može prenijeti na ljude i mislim da je to prilika da se pokaže sva vrijednost nogometa kao kolektivnog sporta, te da je jednako važan i onaj koji igra i koji sjedi na klupi.”

قالب وردپرس

Komentari: