Takva povreda često zahtijeva i godinu dana oporavka pa ne iznenađuje shrvanost u redovima Warriorsa, uprkos  velikoj pobjedi. Najbolji primjer je generalni menadžer Bob Myers, koji se potpuno raspao na press konferenciji na kojoj je govorio o Durantu.

“Kevin ima… To je ozljeda Ahilove tetive, ne znamo koliko je ozbiljna, pregled će pokazati”, započeo je Myers, ali jedva je dolazio do riječi, glas mu se tresao, jecao je i jedva suzdržavao suze. Ne treba znati engleski jezik da bi se osjetile emocije koje su preplavile GM-a Warriorsa.

Myers je rekao da se ne može nikog posebno kriviti za to što se dogodilo Durantu, ali…

“Prije povratka proveo je četiri sedmice  s našim liječničkim timom, to su redom vrhunski stručnjaci. Činilo nam se da je dovoljno dobro da igra, bila je to zajednička odluka. Ali razumijem kako svijet funkcionira i ako morate nekoga kriviti, krivite mene jer ja sam predsjednik odjela za košarkaške operacije”, govorio je Myers, prihvaćajući zapovjednu odgovornost.

Pitali su ga zatim kako se Kevin osjeća.

“Da vam kažem nešto… Kevin Durant voli igrati košarku i svi koji su sumnjali da se želi vratiti su u krivu. On je jedan od najneshvaćenijih ljudi, dobar je suigrač i dobra osoba, nije pošteno ovo što mu se dogodilo. Sretan sam što ga poznajem”, procijedio je Myers.

“Znam da Kevin često dobiva udarce, ali on samo želi igrati košarku, a sad ne može. Košarka ga je vodila kroz život, ne možemo razumjeti koliko mu znači, a on samo želi igrati i natjecati se.”

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...