Khaybulaev je protiv sebe imao bivšeg člana UFC-a, Damona Jacksona, borca koji je zbog PFL-a odbio UFC-ov ‘Contender Series’ i priliku da se vrati u Octagon. Trenutno to izgleda kao loša odluka, budući da je u prvom nastupu nakon samo deset sekundi brutalno nokautiran.

U ovu borbu prvog kola perolake kategorije krenuo je Jackson agresivno i spreman dokazivanja. Rus je krenuo u nazad i na prvi se trenutak činilo da nije spreman za takvu taktiku svog protivnika. No, čini se kako se stvorio apsolutno krivi dojam. Samo deset sekundi trebalo je Movlidu da vidi priliku i brutalnim koljenom pošalje Jacksona na spavanje. Time je otvorio turnir sa šest bodova, ali je i na sebe navukao pažnju MMA fanova i ostatka protivnika u turniru, piše Fight Site.

Movlid Khaybulaev 28-godišnji je borac koji je u ovaj turnir ušao sa savršenim omjerom 12-0. Većinu borbi odradio je u Fight Nights promociji (FNG, EFN) što je samo dokaz kako je ovdje pristigao s kvalitetnom podlogom. Čini se i kvalitetom da zagorča život mnogim borcima u turniru i da od sebe stvori milionera. No, tek je počelo. U svakom slučaju, do idućeg nastupa možemo uživati u ovom nokautu.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...