Moderni nogomet ne ubraja samo nogometne vještine i snalaženje u ekipnom sportu, već zbog velikih sponzorskih ugovora sve više nogometaša veliku pažnju posvećuje svom izgledu. Neki će reći i preveliku, a onda na prvom mjestu spomenuti Cristiana Ronalda.

Portugalska zvijezda kao da je konstantno u nekom reklamnom spotu. Frizura mora biti postojana, kako na utakmicama, tako i na treninzima, ali i u slobodno vrijeme. Međutim, Ronaldo je po mnogima pretjerao. Krilni napadač ‘los blancosa’ jedanput mjesečno šalje svog frizera u madridski Muzej voštanih figura kako bi vodio brigu o frizuri statue Cristiana Ronalda koja je tamo izložena.

– Cristiano Ronaldo vodi veliku brigu da njegova figura uvijek izgleda besprijekorno. Jednom mjesečno šalje svoga frizera da češlja kosu na statui. Riječ je o perici od prirodne kose koju smo nabavili iz Indije – rekao je direktor za odnose s javnošću madridskog muzeja Gonzalo Presa u razgovoru za španjolski radio Cadena Ser.

U Rolls-Royceu na trening, frizura je postojana

Portugalac je jutros krenuo na trening i na svom Twitteru objavio sliku ulaska u Rolls-Royce, a frizura je, naravno izrazito postojana. Nedavno su počele kružiti glasine kako su Ángel Di María, a svojedobno i Vicente del Bosque, olako pušteni iz Reala jer se nisu uklapali u ‘ljepuškastu sliku ideala’ kakva se očekuje od ‘kraljevskog kluba’, a ako je to istina, Ronaldo se očito jako trudi da mu se ne dogodi slična stvar

KOMENTARI:
Loading...