“Čestitao bih Finskoj jer su zasluženo pobijedili. Ovo je jedno od lošijih izdanja otkako sam ovdje. Nadigrali su nas u svim aspektima, možda smo imali jednu šansu i možda bi bilo drugačije da smo poveli. Finci su bili bolji i zasluženo su pobijedili”, rekao je Prosinečki nakon utakmice. 

“Mi moramo već sada razmišljati o sljedećoj utakmici i popraviti ove loše stvari koje smo pokazali danas. Nisam očekivao da će ovako biti, ali mogu reći samo još jednom – Finska je bila puno bolja, više su željeli i moram vidjeti zbog čega je to tako.”

“Mi smo pogriješili kod drugog gola, dali smo im loptu. Pokušavali smo postići gol, kako bismo ostali u igri. Imali smo nekih šansi, Edin je imao jednu sa glavom. Sve u svemu, više su željeli i bili su bolji danas. Mi moramo tražiti sve loše stvari, bilo ih je dosta. Ovo je najlošija utakmica otkako sam ovdje”, priznao je Prosinečki. 

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igrat će u utorak još jednu vrlo tešku utakmicu. Protivnik će biti Italija.

“Brzo nam je sljedeća utakmica da bismo sad dramili. Falit će nam tri boda, to su velika tri boda, ali još uvijek ima dosta do kraja i vidjet ćemo. Danas nismo bili pravi, rastrčani. Za tri dana nam je Italija i moramo razmišljati o njima. Analizirat ćemo ove greške, bilo ih je puno”, rekao je za kraj Robert Prosinečki.

Finska u ovoj utakmici nije bila favorit, no teško je proglasiti ovaj gostujući poraz apsolutnom katastrofom. Ipak, nisu navijači Bosne i Hercegovine na društvenim mrežama štedjeli Prosinečkog kojem bi neki već sa dali otkaz. Neki su komentari stvarno brutalni a Prosinečkom su nakon poraza zamjerali što nije na vrijeme uveo zamjene.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...