Glavna priča poslije priredbe KSW 58 sve je ono što se dešavalo nakon proglašenja pobjednika, kada se nastavio obračun ruskog i slovenskog borca.

https://www.youtube.com/watch?v=v0ymk3BEags

Nakon nemilih scena uslijedile su optužbe s obje strane, no najnoviji video iz drugog ugla otkriva da je zapravo najbolji slovenski MMA borac kriv za prvi fizički kontakt nakon proglašenja pobjednika.

Iako se na prvu činilo da je Musaev taj koji je ostvario prvi kontakt tako što je prišao Jurišiću, srušio ga i potom s udarcima navalio na njega.

Ipak snimke koje su se pojavile u međuvremenu pokazuju da je Uroš prvi rukom u lice odgurnuo Ivana Dijakovića, poznatog hrvatskog menadžera koji se nalazio u uglu Shamila Musaeva.

Očito se Musaev i njegov tim nisu mogli pomiriti sa svim što se desilo nakon meča.

VEZANI TEKST – Soldić poručio Slovencu: Vrati se čuvati ovce, čobane obični

Zako je na penzionisani srbijanski borac Bojan Mihajlović, koji se kao menadžer nalazio u Jurišićevom uglu objavio je da su se borba svoj nastavak imala i van dvorane.

U dužeoj objavi na Facebook Mihajlović je nastavio s prepucavanjima optužujući drugu stranu za incident, no otkrio je da se nakon meča desio i napadač na Jurišića i njegov tim, i to u restoranu.

– Shamil Musaev i Abus Magomedov napali su Uroša i njegov tim još jednom, u restoranu, kada su momci došli nešto pojesti i to platiti – Musaev je uzeo flašu kako bi udario Uroša.