Nedavno je objavio kako napušta Atletico Madrid i svi su ga odmah preselili u Barcelonu, međutim nikakav napredak u tom poslu nije ostvaren jer svlačionica Blaugrane ne bi najbolje prihvatila sjajnog ofenzivca.

Uoči utakmice Valencije i Barcelone u finalu Kupa Kralja Messi i Pique su upitani o Griezmannu u Barceloni. Argentinac je kratko i pomalo nezainteresirano odgovorio da ne zna ništa o tome.

Sport piše da Griezmann trenutačno čeka poziv Barcelone, ali ne onaj kojem se nadao – Francuz je u iščekivanju potvrde da španjolski prvak ipak nije zainteresiran za njega.

I sada će morati razmišljati o nekim drugim opcijama. PSG i Manchester City uvijek su u igri, no to nije ono što je svjetski prvak htio nakon što je u svom kratkom filmiću obznanio da odlazi iz Madrida.

Messi nikad nije nazvao Griezmanna

Već prije dva tjedna pojavile su se prve informacije da ga Messi i suigrači uistinu ne žele.

Dnevni list iz Barcelone pod egidom “ekskluzivno” pisao je da “Svlačionica kaže ne Griezmannu”.

Prošle godine u zadnji tren upropastio je već dogovoreni transfer iz Atletica u Barcelonu i tako prevario klub koji je računao na njega.

Smatraju da se Barcelona podcjenjuje kupujući igrača koji se s njom igrao mačke i miša. 

Leo Messi rekao je suigračima da, suprotno onome što se piše i govori u medijima, nikada nije zvao Griezmanna i nagovarao ga da dođe.

Igrači Barcelone smatraju da nije tip nogometaša kakav treba Barceloni i da napad nije dio momčadi koji treba pojačati za novu sezonu.

[ SPORT] | Antoine Griezmann is annoyed with the Barcelona dressing room after learning (via Sport) that he would not be welcomed at the club, if the Catalan club oves for him this summer

He already said that he would leave Atletico. Now he’s in no man’s land #FCB pic.twitter.com/BtbzWK7jjP

— Barcaadmirers (@Barcaadmirers) May 30, 2019

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...