Presica najavljena za 17.30 kasnila je dvadesetak minuta, a kada se kapetan pojavio, sve je razjašnjeno vrlo brzo. Ramos je objavio kako ostaje u Madridu.

“Ostajem u Realu, ja sam ‘madridista’, ovo je moj klub i ovdje želim završiti karijeru, a kada budem odlazio želim otići kao pobjednik. Nije istina da sam ikad bio u svađi s predsjednikom Perezom. Za Real bih igrao i besplatno”, poručila je Realova legenda.

  Još u ponedjeljak popodne španski dnevnik AS je objavio tekst s naslovom “Ramos traži od Reala da ga pusti u Kinu”.

Nekoliko izvještaja govori da je kapetan Kraljevskog kluba od predsjednika Florentina Prereza zatražio da mu omogući transfer u Kinu budući da je, prema tvrdnjama tamošnjih medija, dobio jako bogatu i primamljivu ponudu.

Do Ramosovog zahtjeva navodno je došlo na sastanku na kojem su sudjelovali on, njegov brat Rene, odvjetnik Julio Senn i naravno sam Perez.         

“Predsjednik kluba je navodno žestoko i jasno odgovorio – ‘Ne možeš otići! Madrid ne može samo tako nekome pokloniti svog kapetana'”, stoji u tekstu AS-a.

Španjolci ističu i da je do problema na relaciji Ramos – Perez došlo u ožujku ove godine kada je Ajax izbacio Madriđane iz Lige prvaka. Dvojac se tada, navodno, žestoko sukobio u svlačionici.

Ramos dres Reala nosi već 14 godina otkako je u klub stigao iz Seville. Tijekom tog razdoblja postigao je 84 pogotka u 606 nastupa.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...