Potrebno je biti jako lud da bi uradio ono što je jedan navijač engleskog Southenda, i to za vrijeme utakmice protiv velikog rivala Colchetsera, u okviru treće lige, javljaju agencije.

Domaći tim pobijedio je 3:0, ali je krajnji rezultat ostao u sjenci incidenta koji se dogodio između ratobornih fanova dva kluba.

Naime, u jednom trenutku pomenuti navijač je ušao na dio terena između dvije grupe, zaletio se i krenuo da udara koga je stigao.

Trenutak njegovog ludila trajao je nekoliko sekundi, navijači sa tribine su ga bodrili, a navijači Colchestera, iako gnjevni, nisu pružili jači otpor provokatoru, koji se lagano vratio prema svojoj tribini.

Iz policije je poslije meča stiglo saopštenje da će ispitati ovaj incident.

– Nismo krivi za propust i utrčavanje navijača na teren. Istražićemo slučaj i potruditi se da ovakvi postupci ne prođu nekažnjeno. Identifikovat ćemo izgrednika i pobrinuti se da ovako nešto više ne dogodi – saopštili su iz policije.

U prevodu, hrabri navijač Southenda vjerovatno je odgledao svoju posljednju utakmicu voljenog kluba u sljedećih nekoliko godina…

KOMENTARI:
Loading...