Ivan Rakitić je nakon objave vijesti u medijima da su Barcelona i Inter blizu dogovora oko njegovog transfera za 50 milijuna eura odštete putem Instagrama poručio: ‘Cijenio bih kada biste prestali izmišljati stvari. Samo sam koncentriran na Barcelonu i nastavak svoje karijere ovdje i to na dugi niz godina. Također, koncentriran sam i na osvajanje dvostruke titule”.

No, Londonski The Sun tvrdi da je Manchester United očajan te da želi Rakitića u svojim redovima.

U tekstu se dodaje da u Manchester Unitedu strahuju samo da ih Inter ne preduhitri u cijeloj priči. Vijest o interesu Manchester Uniteda koju je lansirao The Sun prenijeli su i španjolski mediji poput katalonskog Sporta i Mundo Deportiva, a čini se da će se nagađanja nastaviti i dalje usprkos Rakitićevoj želji za ostankom u Barceloni.

S druge strane, mnogi tvrde da bi budućnost Ivana Rakitića u Barceloni uvelike mogla ovisiti o budućnosti trenera Ernesta Valverdea koji je njegov veliki poklonik. Ukoliko ode Valverde, to bi značilo da je uzdrmana i Rakitićeva pozicija kojeg aktualni trener jako cijeni i onda bi napisi o potencijalnom transferu mogli dobiti na težini.

U svakom slučaju u Manchester Unitedu nakon šestog osvojenog mjesta u Premiershipu ove sezone spremaju brojne promjene i zasigurno će u svlačionici biti promjena. Iz te perspektive, dovođenje veznjaka kao što je Rakitić čini se kao logičan potez u pokušaju povratka na vrh.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...