Na svom facebook profilu Adnan Bajrić je objavio album fotografija sa Mehom Bešićem, ocem fudbalera Muhameda Bešića i generala Dudakovića i Ćuskića.

Ove fotografije nisu nikakvo iznenađenje, jer poznavanje i druženje Bešića sa generalima ne čudi, kada se zna o kakvoj se patriotskoj porodici radi.

Međutim, ono što je iznenađenje za javnost, jeste da album Bajrićevih fotografija nosi naslov „Bešić/i porijeklom iz Bosanske krajine“, i prvi put je ova tema u javnosti, a koju Meho komentariše sa riječima „Svaki susret sa mojim krajiškim generalima je poseban, jer da nije bilo njih i drugih generala i naših boraca Armije RBiH, nebi bilo ni naših Zmajeva. Radujem se skorijoj potvrdi da smo porijeklom iz Bosanske krajine, odnosno iz Bosanske Otoke ili Kozarca, gdje su korijeni našeg prezimena. Hvala Adnanu na istrajnosti od prvog upoznavanja do danas, da istražimo i saznamo pravu istinu. Mislim da se i po Muhamedovom temperamentu vidi da smo Krajišnici”

Vidi se na PrtScr i Adnanov komentar u kojem otkriva da će Muhamed na ljeto posjetiti Krajinu Drago mi je da smo na korak da saznamo odakle ste porijeklom iz Bosanske krajine Na ljeto ćemo sa Zmajem u rodbinu, u Kozarac i/ili B.Otoku, pa u Bužim, Cazin, Bihać…

KOMENTARI:
Loading...