Bayer iz Leverkusena zbog incidenta sa zaštitarima jučer je sporazumno raskinuo ugovor sa iskusnim bosanskohercegovačkim reprezentativcem Emirom Spahićem.Svoj komentar na ovakav ishod situacije dao je i legendarni Zvjezdan Misimović, koji je u razgovoru za SportSport.ba naglasio da Spahić kao profesionalac sebi nije smio dozvoliti onakav incident.

“Snimci su pokazali da je Emir učestvovao u tuči i vjerujem da je svjestan da se jedan profesionalac ne smije ponašati na onaj način. Napravio je veliku grešku, ali šta je tu je”, riječi su Misimovića, koji je potom dodao:

“Uvjeren sam da neće imati problema pri pronalasku novog angažmana. Njegove kvalitete nisu upitne i već kruže priče da ga žele Bešiktaš i Galatasaray. Pričao mi je ranije da nema lijepo iskustvo iz Turske, tako da sumnjam da će se odlučiti za odlazak u jedan od pomenuta dva kluba”, zaključio je Misimović na kraju razgovora za SportSport.ba.

Inače, Misimović nakon okončanja svoje fudbalske karijere uživa u životu u Njemačkoj zajedno sa svojom suprugom Stefanijom i sinovima Lukom, Nikom i Noelom.

KOMENTARI:
Loading...