– Obavještavamo sve navijače Fudbalskog kluba Sarajevo, kao i ekipe koje su se prijavila za učešće na turniru u malom fudbalu u znak sjećanja na ubijenog Vedrana Puljića, da će turnir biti odigran 28. maja ove godine na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović – Hase. Na ovaj način pokazujemo da će naš Vedran uvijek ostati u našem kolektivnom sjećanju i da ćemo tražiti pravdu na svaki mogući način dok god dišemo.

– Napominjemo da će se turnir igrati u sistemu 6+1 sa neograničenim brojem izmjena. Kotizacija po ekipi je iznosila 70KM, a sav novac od prijava će biti uplaćen u humanitarne svrhe u saradnji sa organizacijom www.pomozi.ba. Pored toga, na ulazu će biti postavljena kutija za dobrovoljno prilog za druge aktuelne humanitarne akcije ove cijenjene organizacije. Posebni gosti turnira bit ćee ekipa navijačke grupe Fudbalskog kluba Velež, popularni Red Army.

Na turniru će u prodaji biti i marketing grupe. Detaljne informacije ćemo objaviti blagovremeno – poručili su navijači Bordo tima.