Prijateljska utakmica između nogometaša Leedsa i Eintrachta iz Frankfurta u austrijskom Eugendorfu bila je sve samo ne prijateljska. Sam završetak susreta obilježile su nasilne scene budući su se sukobili navijači dvije ekipe.

Yorkshire Evening Post navodi kako se skupina od 100-njak navijača Leedsa sukobila s navijačima Eintrachta kojih je bilo otprilike 700. Sukob je bio tako intenzivan, iako je sama utakmica do posljednjeg sučevog zvižduka prošla bez incidenata.

Jedan Leedsov navijač otkrio je za ITV kako je do nereda došlo nakon što su navijači Eintrachta pokušali poderati Leedsovu zastavu.

Njemački “Sport Bild” pak piše kako su igrači uspjeli napustiti teren prije nego li je sukob eskalirao, pa su prošli bez povreda.

Engleski “The Mirror” donosi naslov “Bolesno nasilje u prijateljskoj utakmici Leedsa” i spominje kako je epilog cijelog incidenta bio – dvoje povrijeđenih, među kojima su jedan navijač Leedsa i jedan policajac, i 20-ero uhapšenih.

Inače, za one koje zanima, susret između njemačkog prvoligaša i engleskog drugoligaša završio je 2:1 pobjedom Eintrachta.

KOMENTARI:
Loading...