Dvojica Hrvata i dalje su glavna tema u Real Madridu. Dok je Mateo Kovačić pragu dogovora s klubom koji bi ga možda već i danas trebao službeno pustiti na posudbu u Chelsea, sudbina Luke Modrića još je uvijek nejasna.

S jedne strane iz Madrida šalju signale po kojima bi Modrić i iduće sezone trebao nositi njihov dres, a s druge se u Interu nadaju kako bi Luka mogao izvršiti pritisak na predsjednika Reala Florentina Pereza te ga natjerati na transfer o kojem posljednjih desetak dana bruji čitav nogometni svijet, pišu Sportske novosti.

S obzirom na to da u Madridu još prije nekoliko sedmica nisu očekivali nastanak ovakve situacije, ugledna španska Marca javlja da se “Kraljevski klub” u tajnosti priprema za rasplet po kojem bi izgubili najboljeg igrača Mundijala u Rusiji.

Španci tako pišu da u Madridu već imaju u vidu tri imena koja bi zamijenila Modrića u slučaju njegovog odlaska.

Kao idealno rješenje navode Christiana Eriksena, sjajnog 26-godišnjeg Danca koji briljira u Tottenhamu. Ali ima jedan problem u ovom potencijalnom transferu, a to je bitka s vremenom.

Naime, u Premiershipu prijelazni rok završava ovog četvrtka, što ostavlja malo vremena i prostora za pregovore, pogotovo s tvrdim pregovaračem poput Daniela Levyja.

Kao drugi izbor se nameće Thiago Alcantara. Prednost veznjaka Bayerna bila bi u iskustvu igranja u Primeri, gdje je prije prelaska u bavarskog diva za kruh zarađivao igrajući u Barceloni.

Alcantaru je Real već imao priliku dovesti prije pet godina, ali su tada u Upravi procijenili da nije vrijedan 20 miliona eura koliko se za njega tražilo.

Kao treća, a samim time i posljednja opcija, spominje se trenutno najpopularniji srpski igrač na tržištu. Riječ je o 23-godišnjem Sergeja Milinkoviću-Saviću, igraču Lazija.

U Marci navode da bi Srbin “Kraljevima” mogao biti zanimljiv sada kada su Italijani odlučili spustiti njegovu cijenu sa 100 na 70 miliona eura.

KOMENTARI:
Loading...